Kes on KuriKirss?

Elukoht: Stockholm

Vanus: 26kambiando

Tegeleb: treener klubis Fitness24Seven + erinevad tellitud firmatrennid

Öpib: Sport Management + turism @Södertörn Ülikoolis

 

Lühidalt minust:

Gümnaasimus käies sain Rotary stipendiumi osaliseks ning üks gümnaasiumi öppeaasta möödus Rootsis. Löpetanud ka Eestis gümnaasiumi otsustasin oma kaks kotti kokku pakkida ning ära kolida Stockholmi. Ja siia ma jäingi. Alates 19ndast eluaastast, ehk siis umbes 6 aastat tagasi, olen ma siin üritanud oma elu üles ehitada.

Kuidas sattusin trennimaailma? Olin saalis üks osalejatest kui treener peale trenni minuga rääkima tuli ning uuris, mis arvaksin treeneriametist. Esialgselt keeldusin, kuid sisimas oli möte ahvatlev. Otsused käisid ruttu ning äkitselt seisin rahva ees ja öpetasin neile BodyPumpi. Just sealt sai minu treeneriamet alguse. Kuna aga seiklushimu on suur, kandideerisin ka Thomas Cook hotellideketti fitness treeneri ametikohale. Uskumatu kui see ka polnud, siis aastast 2011 veetsin ma pool aega Tenerifel fitness host´na – periood, mis arendas mind treenerina meeletult!

Praeguseks annan trenne Stockholmi kesklinnas ning liigun ringi ka erinvates firmades vastavalt tellimusele. Litsenseeritud LesMills Bodypump, RPM ja GRIT Strength treener, millele lisaks olen andnud Circuit, Core, Outdoor training, PowerStep, WaterAerobics, Functional Toning, PowerRun, Energy jne. Olen treener, kes nöuab oma trennides korda, tehnika on alati esimesel kohal ning personaalne kontakt osalejatega on oluline. Ma tahan, et minu osalejad saaksid aru, miks nad teatud harjutusi teevad, ning alati öpiks midagi uut, mis neid inspireeriks. Mu osalejad kutsuvad mind nimedega “tüdruk vene söjaväest”, “orjapidaja” ja “türann”. Peaks nii möndagi ütlema:)

Oma suurimateks saavutusteks teenerialaliselt pean: poolaastat treenerina Tenerifel, Aasta treeneri tituleerimist Actic keskuses 2010, Aasta treeneri tituleerimist Fitness24Seven keskuses 2013, GRIT Strength litsentsi saamist esmase katsega! Nende faktide üle olen ekstra uhke.

Mis saab minust edasi ja mismoodi näeb välja treeneri elu Rootsis, saad lugeda minu lehelt.

2 kommentaari “Kes on KuriKirss?

  1. Tere,Sattusin juhuslikult siia lehekyljele.Otsisin kas möni eestlane Stockholmis ka kuskil jöusaalis käib.Sirvisin siin teie blogi ka.Tundub,et vötate asja täie tösidusega.See on muidugi väge tore.Käin ise Friskis and Svettises,seal toimub ka körval ruumisdes bodypump ja yhes ruumis on palju rattaid,ju seal siis RPM.Ise ma nendesse ruumidesse pole sattunud.Kindlasti on kambas tore yhise eesmärgi nimel pingutada.Vaatan neid inimesi ja mötlen,miks paljud inimesed alles tulekahjut kipuvad kustutama.Parem hoiduda selle tekkest.Eks inimene ole oma harjumuste ori.Mötlen söömist ja ylekaalu.Hea,kui sellest mitte viimasel minutil aru ei saada.Jöusaalis olen ju suht indiviid.Kahekesi oleks mönda harjutust turvalisem teha,kuid seni pole ma kedagi kampa leidnud.Ise pigem alakaaluline.Sestaps tahaks natsa lihast ka kontidele peale.Eks jah inimesed on erinevad,kes kiirema ainevahetusega,kes aeglasema.Igatahes liigutamine on tore asi.Jöudu uute katsumuste yletamisel.
    Illar Stockholmist.

Lisa kommentaar